کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
تاثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
نویسنده:
طباطبايي, جلال
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
10
منابع دیجیتالی :
پرورش انار
نویسنده:
لطفي، سرور، ‎1364 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: تحقيقات آموزش کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22227676
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,841,803

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .