کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
تکنولوژي‌هاي نوين در اندازه‌گيري خواص رئولوژي آرد و خمير
نویسنده:
تيموري، شهلا، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر جهش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111111534
اصول فرآوري غلات
نویسنده:
غياثي طرزي، بابک، ‎1356 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهر قدس,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11820273
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,846,522

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .