کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 13
تکنولوژي فراورده‌هاي خميري
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11444782
ماکاروني
عنوان :
نویسنده:
اسپيلزبري، لوئيز، ‎1963 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيدايش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11375669
توليد ماکاروني و فرآورده‌هاي آن
نویسنده:
جعفري، محمد مهدي، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11318641
اهميت گندم، نان و پاستا در تغذيه
نویسنده:
اميني، مهدي، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
کرج: مهدي اميني,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11986895
ماکاروني‌هاي لذيذ
نویسنده:
کيافر، خشايار، ‎1355 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
رشت: کديور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11807954
آشپزباشي: پلو و ماکاروني
نویسنده:
حسين‌نيا، الهام، ‎1363 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
قم: آئينه بهار: سعيد نوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11691214
تکنولوژي فرآورده‌هاي ماکاروني
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523302
سوفله‌ها و ماکاروني‌ها
نویسنده:
تارفي، ندا، ‎1359 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيام فرهيختگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11519313
تکنولوژي فراورده‌هاي خميري
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11444782
ماکاروني
عنوان :
نویسنده:
اسپيلزبري، لوئيز، ‎1963 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيدايش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11375669
  • تعداد رکورد ها : 13

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,841,803

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .