کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 24
اصول به‌نژادي گياهان زراعي و باغي (علمي ـ کاربردي)
نویسنده:
صادقيان مطهر، يعقوب، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
کرج: نشر آموزش کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11497838
راهنماي گام به گام تکثير گياهان (بذرها، ريشه‌ها، پيازها و پداژه‌ها، خوابانيدن شاخه ... )
نویسنده:
سجادي‌نيا، عبدالرضا، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: آواي مسيح,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11497349
گياه افزائي (ازدياد نباتات): مباني و روشها
نویسنده:
خوشخوي، مرتضي، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: دانشگاه شيراز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
7418501
تکثير درختان زيتون
نویسنده:
ميرمنصوري، احمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سازمان ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11299768
تکثير گياهان آپارتماني
نویسنده:
مارچ، کن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سازمان پارکها و فضاي سبز شهر تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
477010
پيوند شاخه و جوانه: راهنماي کاربردي براي درختان ميوه، گياهان زينتي و سبزي‌ها
نویسنده:
خديوي، عبداله، ‎1359 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: آبنگاه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
SB‎119‎ /خ‎4‎پ‎9 1389
منابع دیجیتالی :
تکثير گياهان با کشت بافت
نویسنده:
شفيع رحماني، محمد، ‎1360 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111206776
اصول ازدياد و تکثير گياهان زينتي
نویسنده:
استکي، معصومه، ‎1342 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: تحقيقات آموزش کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111115116
قلمه‌زدن به زبان ساده: همراه با اطلس رنگي
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آقاي کتاب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111097142
  • تعداد رکورد ها : 24

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,841,803

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .