کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
انار ميوه‌ي بهشتي
نویسنده:
اسلامي، منصور
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: سازمان نهضت سوادآموزي: انتشارات انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11497494
علل خشکيدگي انار در استان فارس
نویسنده:
بني‌هاشمي، ضياءالدين
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: دانشگاه شيراز، معاونت پژوهشي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11120766
توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی های کیفی دانه های انار آماده مصرف
نویسنده:
اخوان، حميد رضا
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
11
منابع دیجیتالی :
تاثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و  کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
نویسنده:
ناظری, مسعود
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
10
منابع دیجیتالی :
انار ميوه‌ي بهشتي
نویسنده:
اسلامي، منصور
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: سازمان نهضت سوادآموزي: انتشارات انديشمندان يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11497494
علل خشکيدگي انار در استان فارس
نویسنده:
بني‌هاشمي، ضياءالدين، ‎1316 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: دانشگاه شيراز، معاونت پژوهشي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11120766
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,841,803

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .