کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
تکنولوژي فراورده‌هاي خميري
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11444782
توليد ماکاروني و فرآورده‌هاي آن
نویسنده:
جعفري، محمد مهدي، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11318641
تکنولوژي پاستاو سمولينا
نویسنده:
عزيزي، محمدحسين، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تربيت مدرس، مرکز نشر آثار علمي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111034803
تکنولوژي فرآورده‌هاي ماکاروني
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523302
تکنولوژي فراورده‌هاي خميري
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11444782
تکنولوژي فرآورده‌هاي ماکاروني
نویسنده:
پيغمبردوست، هادي، ‎1350 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523302
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,289,779

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .