کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
خصوصيات و کاربردهاي هيدروکلوئيدها در مواد غذايي و دارويي ژلاتين، کتيرا...
نویسنده:
مصباحي، غلامرضا، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11496059
کاربرد هيدروکلودئيدها در صنايع غذايي و صنايع ديگر
نویسنده:
يارمند، محمد سعيد، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129896
هيدروکلوئيدها و کاربرد آنها در صنايع غذايي
نویسنده:
قنبري، مسعود
وضعیت نشر الکترونیکی :
آمل: ورسه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11380548
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,938,146

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .