کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
صنايع کشاورزي: براي سال دوم حرفه و فن دانشسراي راهنمائي تحصيلي سال تحصيلي ۵۵ - ‎۵۴
نویسنده:
وصال، حسين
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: دانشسراي راهنمائي يزد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11495082
بررسي چگونگي تشکيل و گسترش سازمان‌هاي غيردولتي صنايع غذايي تبديلي
نویسنده:
سرحدي، فريده
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: وزارت جهاد کشاورزي، موسسه پژوهش‌هاي برنامه‌ريزي و اقتصاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11501086
صنايع قنادي: فن‌آوري توليد آب‌نبات (ساده، شيري، ...
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11504001
آزمايشاتي در مهندسي فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
احمدي، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
گرگان: دانشگاه علوم کشاورزي منابع طبيعي گرگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11498733
اصول و روشهاي توليد سوسيس و کالباس
نویسنده:
حسيني، هدايت، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11497855
کاربرد هيدروکلودئيدها در صنايع غذايي و صنايع ديگر
نویسنده:
يارمند، محمد سعيد، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129896
محلول‌سازي در آزمايشگاه مواد غذايي و بهداشتي
نویسنده:
فيروزکوهي، مسعود، ‎1342 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انديشمند,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11459851
کاربرد نانو بيوتکنولوژي در صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: بنفشه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11469574
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,783,484

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .