کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
مروري بر پروبيوتيک‌ها و فرآورده‌هاي غذايي پروبيوتيک (با تاکيد بر فرآورده‌هاي لبني)
نویسنده:
مرتضويان، اميرمحمد، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: اتا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11408002
مروري بر خواص حسي ماست
نویسنده:
مرتضويان، اميرمحمد، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: اتا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11340697
مروري بر پروبيوتيک‌ها و فرآورده‌هاي غذايي پروبيوتيک (با تاکيد بر فرآورده‌هاي لبني)
نویسنده:
مرتضويان، اميرمحمد، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: اتا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11408002
مروري بر خواص حسي ماست
نویسنده:
مرتضويان، اميرمحمد، ‎1357 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: اتا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11340697
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,904,496

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .