کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
روش‌هاي علمي تعيين و ارزيابي عمر قفسه‌اي (Shelf - Life) [شلف ـ لايف] مواد غذايي
نویسنده:
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11657651
ماندگاري مواد غذايي
نویسنده:
من، دومينيک
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11534441
روش‌هاي علمي تعيين و ارزيابي عمر قفسه‌اي (Shelf - Life) [شلف ـ لايف] مواد غذايي
نویسنده:
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11657651
ماندگاري مواد غذايي
نویسنده:
من، دومينيک
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11534441
مديريت فرايندهاي نظافت و ضد عفوني در صنايع غذايي
نویسنده:
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11522278
  • تعداد رکورد ها : 5
logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .