کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
استانداردهاي بين‌المللي در مديريت ايمني غذا
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه تحقيقات شيلات ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11563176
اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي: براي مهندسين علوم و صنايع غذايي
نویسنده:
مظاهري، امير فرخ
وضعیت نشر الکترونیکی :
قزوين: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قزوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21165467
اصول طراحي و تحليل اقتصادي براي مهندسين و کارشناسان
نویسنده:
شيخ‌الاسلامي، رضا، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11511002
اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي: براي مهندسين علوم و صنايع غذايي
نویسنده:
مظاهري، امير فرخ
وضعیت نشر الکترونیکی :
قزوين: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قزوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21165467
اصول طراحي و تحليل اقتصادي براي مهندسين و کارشناسان
نویسنده:
شيخ‌الاسلامي، رضا، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11511002
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .