کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
آب پنير و مصارف آن
نویسنده:
حکمتي، مجيد، ‎1311 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: انستيتو خواربار و تغذيه ايران، اداره آموزش تغذيه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11510260
توليد و کاربرد آب پنير در صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: پريور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11462629
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,218,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .