کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
تکنولوژي انگور و فرآورده‌هاي آن: فن‌آوري و استخراج روغن هسته انگور...
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11459149
شيره انگور (دورشاب) و نقش آن در تغذيه سالم
نویسنده:
محمدي وش بکتاش، رحيم، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: عميدي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11890321
تکنولوژي انگور و فرآورده‌هاي آن: فن‌آوري و استخراج روغن هسته انگور...
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11459149
طرز تهيه آب انگور و بررسي ترکيب شيميائي آن
نویسنده:
اجلالي، محمود
وضعیت نشر الکترونیکی :
کرج: دانشگاه تهران، دانشکده کشاورزي، گروه صنايع کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11629268
روغن هسته انگور: (کيمياي هستي)
نویسنده:
مهدي‌زاده، ليلا، ‎1356 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: نگارستان هنر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11595369
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .