کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
پرتودهي مواد غذايي: روشي براي نگهداري و بهبود ايمني مواد غذايي
نویسنده:
ذوالفقاريه، حميد رضا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کرج: سازمان انرژي اتمي ايران: مرکز تحقيقات کشاورزي و پزشکي هسته‌اي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11432440
فناوري‌هاي نوين غير حرارتي در نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
حافظ پرست مودب، نويد، ‎1368 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111172358
پرتودهي مواد غذايي: اصول و کاربردها
نویسنده:
قنادي مراغه، محمد، ‎1331 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
زلال کوثر: پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌اي، روابط عمومي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11518880
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .