کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
مقدمه‌اي بر بيوتکنولوژي مواد غذايي
نویسنده:
دانشگاه فردوسي مشهد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: داذنشگاه فردوسي (مشهد),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11466055
تجارت گرسنگي: امنيت غذايي قرباني شده در قربانگاه داد و ستد ـ آزاد
نویسنده:
محلاتي، صلاح‌الدين، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: اميرکبير,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11412862
کاربردهاي زيست فناوري در صنايع غذايي
نویسنده:
اردستاني، فاطمه، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
قائم‌شهر: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قائم‌شهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111186502
علوم و فناوري‌هاي نانو در صنايع غذايي
نویسنده:
ارناندس سانچث، اومبرتو
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: دانشگاه شيراز، مرکز نشر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111158411
المسوولية المدينة عن اضرار الاغذية المعدلة وراثيا
نویسنده:
يوسف، کاظم حمادي
وضعیت نشر الکترونیکی :
بيروت: منشورات الحلبي الحقوقية,
زبان :
عربی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111123066
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,176,105

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .