کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 11
آزمايشاتي در مهندسي فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
احمدي، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
گرگان: دانشگاه علوم کشاورزي منابع طبيعي گرگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11498733
فيزيک مواد غذايي و سيستمهاي فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
قنبرزاده، بابک، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آرون,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11322236
آزمايش‌هاي کنترل کيفيت مواد غذايي
نویسنده:
همايوني‌راد، عزيز، ‎1356 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: پريور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111207484
تقلبات در مواد غذايي آنچه همه نمي‌دانند
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آقاي کتاب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3
تقلبات در مواد غذايي: آنچه همه نمي‌دانند
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آقاي کتاب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎2
اثر فرايند بر ايمني و کيفيت مواد غذايي
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21212611
مهندسي کيفيت بر پايه کنترل فرآيند آماري: با نگرشي کاربردي درصنايع غذايي
نویسنده:
عظيمي، عظيم، ‎1356 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: آبنگاه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11623048
مهندسي کيفيت بر پايه کنترل فرآيند آماري: با نگرشي کاربردي درصنايع غذايي
نویسنده:
عظيمي، عظيم، ‎1356 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: آبنگاه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11623048
  • تعداد رکورد ها : 11

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,206,174

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .