کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 37
راهنماي حل مشکلات محصولات نانوايي
نویسنده:
کاوين، استنلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: دانشگاه صنعتي اصفهان، مرکز نشر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11501152
نان (شيمي نان، پخت و فناوري‌هاي آن)
نویسنده:
آقاپور مقدم، رضا، ‎1312 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مبناي خرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11498973
آشپزي سنتي برزک
نویسنده:
جهاني برزکي، زهرا، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دعوت,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11487061
کمک غذايي مريم خاله (اند) انواع بيسکوئيت، نان و کلوچه‌هاي لذيذ بهترين آشپز دنيا شويد
نویسنده:
واحد تحقيقاتي گل نرگس (عزيزي ـ يزدلي)
وضعیت نشر الکترونیکی :
قم: شاکر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11436247
کتاب کوچک آشپزي: پخت انواع نان
نویسنده:
درساره، شيرين، ‎1359 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سبزان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11453561
روش تهيه و پخت آسان انواع نان‌ها و دسرها
نویسنده:
اميري نيا، ثريا(پزشک)
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: نويد شيراز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 763‎ /الف‎8‎ر‎9
انواع بيسکويت
نویسنده:
کلارک، پاملا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيک گل‌واژه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 770‎ /ب‎9‎ /ک‎8 1385
فهرست نانهاي فانتزي و سنتي
نویسنده:
مينائي، ساناز، ‎1341 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ساناز و سانيا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 763‎ /م‎9‎ن‎2
راهنماي حل مشکلات صنايع آرد
نویسنده:
کاوين، استنلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علوم کشاورزي: نان‌آوران سبوس,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11368415
بيسکوئيت‌هاي خانگي
نویسنده:
ويلسون، آنه
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: فراگير,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11242289
  • تعداد رکورد ها : 37

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,075,794

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .