کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
مقدمه‌اي بر تخميرهاي غذايي
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامي، مرکزانتشارات علمي,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
149430
توسعه و توليد ماست و ساير فرآورده‌هاي لبني فراسودمند
نویسنده:
قدس روحاني، محسن، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111104024
تکنولوژي فراورده‌هاي لبني تخميري
نویسنده:
حصاري، جواد، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي ـ کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11609178
تکنولوژي فراورده‌هاي لبني تخميري
نویسنده:
حصاري، جواد، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي ـ کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11609178
بيوتکنولوژي و ميکروبيولوژي فرايندهاي تخميري
نویسنده:
منسي، منسي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ستايش: دهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11604725
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,075,794

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .