کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 18
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نوپردازان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش‎3]
سيستم‌هاي بويايي و چشايي الکترونيکي در صنايع غذايي...
نویسنده:
نياکوثري، مهرداد، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11804501
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کارنو,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
744267
آشنايي با سيستم  HACCP در صنايع و خدمات غذايي
نویسنده:
صفوي، مجتبي، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کيفيت ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2317569
آشنايي با سيستم  HACCP در صنايع و خدمات غذايي
نویسنده:
صفوي، مجتبي، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کيفيت ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2317569
مباني کنترل کيفيت در صنايع غذايي
نویسنده:
پايان، رسول، ‎1319 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کارنو,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
744267
کنترل کيفيت مواد غذايي
نویسنده:
حسيني، محمدهاشم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نقش گستران بهار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11490947
  • تعداد رکورد ها : 18

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .