کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 19
اصول و روشهاي توليد سوسيس و کالباس
نویسنده:
حسيني، هدايت، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11497855
بهداشت صنايع گوشت
نویسنده:
بنياديان، مجتبي، ‎1343 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي علمي ـ کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22123109
گوشت و صنايع آن
نویسنده:
افشار، ابوالقاسم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مؤسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
201096
علم گوشت
عنوان :
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2312628
بررسي وضعيت بازار جهاني گوشت قرمز طي سالهاي ۹۶ - ‎۱۹۹۰
نویسنده:
فهيمي‌فر، جمشيد، ‎1332 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني، مديريت پژوهشهاي بازرگاني خارجي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2080199
صنايع گوشت
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[مشهد]: بارتاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
497479
علوم و صنايع گوشت
نویسنده:
رکني، نوردهر، ‎1317 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2140586
کشش و تقاضا
نویسنده:
محمدي، مهدي، ‎1356 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: قانون‌يار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21233673
گوشت و تکنولوژي فرآوري آن: (به انضمام گوشت‌هاي مختلف بازار و کنترل آلودگي توليد آنها) به همراه لوح فشرده (معرفي فرآورده‌هاي حاصله از ماهيان)
نویسنده:
چوبکار، نسرين، ‎1358 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
کرمانشاه: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد کرمانشاه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111166955
  • تعداد رکورد ها : 19

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,176,105

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .