کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 10
مقدمه اي بر ميکروبيولوژي صنعتي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
200169
مقدمه‌اي بر تخميرهاي غذايي
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامي، مرکزانتشارات علمي,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
149430
بيوتکنولوژي، ميکروبيولوژي صنعتي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
999604
مباني بيوتکنولوژي و ميکروب‌شناسي صنعتي
نویسنده:
لامع، حسن، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامي، مرکز انتشارات علمي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2059017
خوردگي ميکروبي
نویسنده:
جواهر دشتي، رضا، ‎1339 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: بهروزان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11195450
ميکروبيولوژي صنعتي
نویسنده:
کاظمي ويسري، اخترالملوک، ‎1325 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: جهاد دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11100024
ميکروب‌شناسي جامع
نویسنده:
باصري صالحي، مجيد، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
يزد: انتشارات محمد هادي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22236272
مواد، روش‌ها و آزمايش‌هاي ضدميکروبي متداول در صنعت نساجي
نویسنده:
اشجاران، علي، ‎1359 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاهي کيان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22221862
ميکروبيولوژي صنعتي
نویسنده:
کاظمي ويسري، اخترالملوک، ‎1325 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: جهاد دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11100024
بيوتکنولوژي و ميکروبيولوژي فرايندهاي تخميري
نویسنده:
منسي، منسي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ستايش: دهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11604725
  • تعداد رکورد ها : 10

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,206,174

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .