کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 30
اصول فراوري و نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111230078
دانشنامه عطاري
نویسنده:
ايران. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سفير اردهال,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111227998
بهداشت مواد غذايي (با تصحيح و اضافات)
نویسنده:
فرج زاده آلان، داود، ‎1337-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: حيدري,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎5
تخريب چوب، حفاظت و نگهداري از آن
نویسنده:
رينپرخت، لاديسلاف
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
21237807
گل‌هاي شاخه بريده (کاشت، پرورش و نگهداري)
نویسنده:
استکي، معصومه، ‎1342 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات تحقيقات آموزش کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111207333
اصول نگهداري مواد غذايي (رشته مهندسي صنايع غذايي)
نویسنده:
تنها قزلي، تيمور، ‎1351 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه پيام نور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21235470
مرمت ابنيه چگونه؟
نویسنده:
سيدصدر، ابوالقاسم، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سيماي دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111205432
مباني توليد قارچ شي‌تاکه
نویسنده:
الفتي، جمالعلي، ‎1360 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111181711
  • تعداد رکورد ها : 30

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

0

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .