کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
تاثیر عصاره انگور (Vitis vinifea) بر آنزیم های گوارشی و بافت شناسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio
نویسنده:
مهری نخی, زهره
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
12
منابع دیجیتالی :
بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس انگور
نویسنده:
موحدي، زهرا
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
9
منابع دیجیتالی :
کاربرد محلول پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور
نویسنده:
توکلی, سکینه
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
14
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,206,174

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .