کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 182
نقش آنزيم‌ها در صنايع غذايي
نویسنده:
رفيعيان، فاطمه، ‎1361 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: هنرهاي زيبا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523759
اصول طراحي و تحليل اقتصادي براي مهندسين و کارشناسان
نویسنده:
شيخ‌الاسلامي، رضا، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11511002
  • تعداد رکورد ها : 182

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,234,090

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .