کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 182
مباني مهندسي فرآيند غذايي
نویسنده:
رضوي، محمدعلي، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11667552
اصول بسته‌بندي مواد غذايي
نویسنده:
ميرنظامي ضيابري، حسين، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[مشهد]: نشر مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11661365
مباني مهندسي فرآيند در صنايع غذايي
نویسنده:
جعفري، مهدي، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
گرگان: مختومقلي فراغي: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11664799
مجموعه خلاصه مقالات ارائه شده در هجدهمين  کنگره‌ي ملي علوم و صنايع غذايي ايران ‎۲۴ و ‎۲۵ مهرماه ‎۱۳۸۷، پارک علم و فناوري خراسان، پژوهشکده علوم و صنايع غذايي خراسان رضوي
نویسنده:
کنگره‌ي ملي علوم و صنايع غذايي ايران
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: پارک علم و فناوري خراسان، پژوهشکده‌ي علوم صنايع غذايي خراسان رضوي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11660932
روش‌هاي علمي تعيين و ارزيابي عمر قفسه‌اي (Shelf - Life) [شلف ـ لايف] مواد غذايي
نویسنده:
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11657651
مجموعه گزينه‌هاي برتر صنايع غذايي
نویسنده:
شمس، اقدس، ‎1327 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيام علم و فن: علوم معروف: مشق شب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11645280
آشنايي با اصول و مباني GMP & HACCP
نویسنده:
امين ناصري، محمد، ‎1368 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کريمخان زند,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11630759
منابع دیجیتالی :
اصول کنترل کيفيت، رشته صنايع غذايي... شاخه آموزش فني و حرفه‌اي شماره درس ‎۴۶۳۰
نویسنده:
ايران. وزارت آموزش و پرورش. دفتر برنامه‌ريزي و تاليف آموزشهاي فني و حرفه‌اي و کاردانش
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: وزارت آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
40165082
عمليات واحد در فرآوري مواد غذايي
نویسنده:
ميرسعيد قاضي، حسين، ‎1358 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎370‎ /الف‎4‎ع‎8 1389
بررسي مسائل بهداشتي محيط کار در صنايع مواد غذائي
نویسنده:
مشکي، پرويز، ‎1320 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، دانشکده بهداشت و موسسه تحقيقات بهداشتي، گروه بهداشت حرفه‌اي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
4093563
  • تعداد رکورد ها : 182

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .