کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 182
اصول بسته‌بندي مواد غذايي
نویسنده:
ميرنظامي ضيابري، حسين، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علوم کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3
مهندسي صنايع غذايي کاربردي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2080521
کارخانه‌هاي مواد غذايي شرح فرآيند، تجهيزات و هزينه‌ها
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: نشر تيهو,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
489820
تکنولوژي فراورش  غذا (اصول و کاربرد)
نویسنده:
مرکز نشر دانشگاهي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2151535
خلاصه مقالات پنجمين کنگره ملي صنايع غذائي ايران
نویسنده:
کنگره ملي صنايع غذائي ايران
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: [دانشکده کشاورزي],
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11116701
تکنولوژي فرآوري مواد غذايي: مقدمه‌اي بر ماشين‌آلات
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2145971
نقش تحقيق و توسعه در صنايع غذايي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
543237
اصول تبديل و نگهداري محصولات کشاورزي
نویسنده:
ميداني، جواد، ‎1321 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اهواز: دانشگاه شهيد چمران، دانشکده کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
233159
دانستني‌هاي همگاني صنايع غذايي
نویسنده:
چتري، شهربانو، ‎1346 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سفير اردهال,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11818885
  • تعداد رکورد ها : 182

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .