کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 182
تکنولوژي قند (مجموعه مهندسي علوم و صنايع غذايي)
نویسنده:
انتشارات سنجش و دانش
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش و دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
[ويرايش ‎2؟]
التزام المنشاة الغذائية
وضعیت نشر الکترونیکی :
بيروت: دارالکتب العلمية,
زبان :
عربی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11626765
کاربرد ميکروارگانيسم‌ها در صنايع غذايي
نویسنده:
مهرابيان، صديقه، ‎1326 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
قدس: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهر قدس,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11698219
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
ضياءالحق، حميد، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه آموزش عالي کاربردي جهاد کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11696182
آزمون آزمايشي ‎۱ مهندسي کشاورزي صنايع غذايي ويژه آزمون ارشد ‎۱۳۸۹
نویسنده:
موسسه سنجش تکميلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش: سنجش تکميلي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11689867
اقتصاد کارخانه‌هاي صنايع غذايي
نویسنده:
جعفري، مهدي، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
گرگان: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
804876
آزمون آزمايشي ‎۲ مهندسي کشاورزي صنايع غذايي ويژه آزمون ارشد ‎۱۳۸۹
نویسنده:
موسسه سنجش تکميلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش: سنجش تکميلي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11682517
آزمون آزمايشي ‎۳ مهندسي کشاورزي صنايع غذايي ويژه آزمون ارشد ‎۱۳۸۹
نویسنده:
موسسه سنجش تکميلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش: سنجش تکميلي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11682503
  • تعداد رکورد ها : 182

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .