کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 182
نکات برتر صنايع غذايي: گرايش مهندسي و کنترل کيفيت...
نویسنده:
بشيري، معين، ‎1367 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: کتاب مير,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22198945
روش‌هاي پخت اکستروژن، کاربرد، تئوري و قابليت اجرا
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11954513
فرآوري نوين مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: تحقيقات آموزش کشاورزي و منابع طبيعي (تاک),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11907829
درسنامه جامع علوم و صنايع غذايي
نویسنده:
عزيزي، ليلا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم و دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11920464
صنايع غذايي
نویسنده:
دولتخواه، مجتبي، ‎1341 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سعيده,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11925024
اصول نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
معيني، سهراب، ‎1322 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11925613
کتابچه مقالات نخستين همايش کشوري (علمي ـ کاربردي) آکريلاميد و چالشهاي آن در صنعت غذا ششم خرداد ماه ـ ‎۱۳۸۹
نویسنده:
همايش کشوري (علمي ـ کاربردي) آکريلاميد و چالشهاي آن در صنعت غذا
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: [دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني مشهد],
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11846008
بانک اطلاعات غذايي کشور ۸۱ - ‎۱۳۸۰
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: [موسسه رسانه نوين ارتباطات],
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11792681
شرح جامع تکنولوژي مواد غذايي (غلات)
نویسنده:
ساعتچي، آيدا
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ارشد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11822878
  • تعداد رکورد ها : 182

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .