کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 32
تکنولوژي صنايع غذايي
نویسنده:
حسيني، محمدهاشم
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سيمين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11636244
اصول صنايع کنسروسازي
نویسنده:
مصباحي، غلامرضا، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11535853
  • تعداد رکورد ها : 32

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,070,808

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .