کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 48
بستني‌ها و خامه‌ها
نویسنده:
رحيمي‌نژاد، بهرام، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: ايران جوان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11513840
کمک غذايي گل نرگس: End [اند] انواع دسرهاي لذيذ
نویسنده:
شرکت گل نرگس: واحد تحقيقات
وضعیت نشر الکترونیکی :
قم: نشر شاکر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11436246
روش تهيه انواع: کيک و شيريني بهاره نان فانتزي ژله‌ها، دسرها، کمپوت بستني نوشيدني شربت و مربا
نویسنده:
منصوري، اعظم، ‎1355 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اصفهان: شهيد حسين فهميده,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11456579
دانش و تکنولوژي بستني
نویسنده:
چگني، بهارک، ‎1353-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 795‎ /چ‎8‎د‎2
بستني‌هاي خانگي: ‎۱۴ نوع بستني
نویسنده:
دزفولي، رضوان، 1341 - ‎1378.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: راضيه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
TX‎ 795‎ /ف‎8‎ب‎5 1378
دنياي هنر: انواع بستني، دسر و پالوده
نویسنده:
ذاکري، اکرم، ‎1333 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات بين المللي حافظ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
203875
آشپزي خانوم خونه (بستني‌ها و شيريني‌ها)
نویسنده:
وفائي، الهام، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
قم: وفايي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11386404
تکنولوژي توليد بستني
نویسنده:
راثول، جيمز
وضعیت نشر الکترونیکی :
اورميه: انزلي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11120747
روش تهيه انواع دسرهاي ايراني
نویسنده:
چوپانکاره، شهناز، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: راهيان سبز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11786876
بستني‌هاي آسان و خوشمزه و مفيد
نویسنده:
فائقي، افسانه، ‎1344 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: طلايه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11761159
  • تعداد رکورد ها : 48

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,256,740

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .