کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 34
شير و فرآورده‌هاي آن
نویسنده:
مقدسي، ارسلان
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: آستان قدس رضوي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11403124
از من بپرس از لبنيات
نویسنده:
امين، مهدي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيام آزادي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11359308
مباني شيمي شير
نویسنده:
قدس روحاني، محسن، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: پژوهش توس,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
SE‎ 251‎ /ق‎4‎م‎2 1384
شير و صنعت لبنيات سازي
نویسنده:
جراح‌باشي رضوي، احمد، ‎1315 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اهواز: دانشگاه جندي شاپور، دانشکده کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11231308
پاستوريزاسيون شير
نویسنده:
عصار، محمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
[ تهران]: اداره کل مهندسي بهداشت وزارت بهداري,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
128430
تکنولوژي شير و فراورده‌هاي لبني
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
1065165
اگر درباره شير از من بپرسي
نویسنده:
رضايي، معصومه، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شبگير,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11790508
فرآوري شير: بهبود کيفيت فرآورده‌هاي لبني
نویسنده:
پوراحمد، رضوان، ‎1349 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش: پارس پيدورا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11728231
شيمي و بيوشيمي شير و محصولات لبني
نویسنده:
فاکس، پي. اف.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
SF‎253‎ /ف‎2‎ش‎9 1389
توليد شير
عنوان :
نویسنده:
حسنين، اصغر
وضعیت نشر الکترونیکی :
کرج: دانشگاه تهران، دانشکده کشاورزي، گروه دامپروري,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
40141818
  • تعداد رکورد ها : 34

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,289,779

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .