کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 29
روشهاي منجمد کردن مواد غذايي
نویسنده:
ناصحي، بهزاد، ‎1348 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مؤسسه کتاب همراه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11209738
اصول سردخانه‌هاي گوشت: مديريت و نحوه عمل، سازمان خواروبار و کشاورزي ملل متحد F.A.O [فائو]
نویسنده:
شرفي، احمد
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: احمد شرفي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
17946
برداشت و نگهداري سيب در سردخانه
نویسنده:
آقازاده، حسن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: وزارت کشاورزي، سازمان ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
1171254
راهنماي کامل فريزر
نویسنده:
کمرون ـ اسميت، مراي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ابراهيم پاپي: ياران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
378094
غذاهاي منجمد، طرز تهيه و توزيع آن
نویسنده:
موسسه بين‌المللي سرما
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بنگاه ترجمه و نشر کتاب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
207514
علم مواد غذايي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: مسعود فلاحي: عبدالله جاويدان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
189
صنايع غذائي
نویسنده:
ملکي، مرتضي، 1311 - ‎1365.
وضعیت نشر الکترونیکی :
شيراز: دانشگاه شيراز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
448922
فناوري سردخانه و انبارهاي مواد غذايي: (انبار، سردخانه، سيلو...)
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ترجمان خرد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11801263
ماندگاري مواد غذايي
نویسنده:
من، دومينيک
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11534441
  • تعداد رکورد ها : 29

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,070,808

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .