کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 182
شيوه‌هاي نوين بسته‌بندي مواد غذايي
نویسنده:
طلوعي، هانيه، ‎1365 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11607490
تکنولوژي پيشرفته در صنايع غذايي
نویسنده:
اسماعيل‌زاده کناري، رضا، ‎1355 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11595823
کنترل کيفيت آماري در صنايع غذايي
نویسنده:
هابرد، مرتن
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎372/6‎ /ک‎9 1387
مدل‌سازي فرايندهاي غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: سناباد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎370/5‎ /ت‎9‎م‎4 1386
توليد غذاي حلال
نویسنده:
نوروزي، بيتا، ‎1351-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11562791
منابع دیجیتالی :
علم و تکنولوژي مواد غذائي
نویسنده:
پايک، ماگنوس
وضعیت نشر الکترونیکی :
تبريز: دانشگاه آذرآبادگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11539397
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
ميرزايي، حبيب‌الله، ‎1344 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11523794
اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي: براي مهندسين علوم و صنايع غذايي
نویسنده:
مظاهري، امير فرخ
وضعیت نشر الکترونیکی :
قزوين: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قزوين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21165467
اصول تبديل و نگهداري محصولات کشاورزي
نویسنده:
زرين کاوياني، کيانوش
وضعیت نشر الکترونیکی :
ايلام: دانشگاه ايلام,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11522967
  • تعداد رکورد ها : 182

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .