کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 182
آزمون آزمايشي ‎۵ مهندسي کشاورزي صنايع غذايي ويژه آزمون ارشد ‎۱۳۸۹
نویسنده:
موسسه سنجش تکميلي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سنجش: سنجش تکميلي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11683652
تهديد زيستي؛ دومينوي ديگر عليه محصولات کشاورزي
نویسنده:
کتس، ليندا بي.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: لوح نگار,
نوع منبع :
کتاب چاپی
MadrakNo:
رنگ‌هاي خوراکي طبيعي در صنايع غذايي: ويژگي‌ها، کاربردها و روش‌هاي توليد
نویسنده:
بلوريان، شادي
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: جهاد دانشگاهي، واحد مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11673296
مجموعه مقالات هفتمين کنگره ملي صنايع غذائي ايران (عوامل آلوده‌کننده مواد غذائي) بهمن ماه ‎۱۳۷۳ دانشکده فني ـ دانشگاه تهران
نویسنده:
کنگره ملي صنايع غذائي ايران
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، دانشکده فني,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11670858
فراوري‌هاي حداقل در صنايع غذايي
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11664667
اصول بسته‌بندي مواد غذايي
نویسنده:
ميرنظامي ضيابري، حسين، ‎1330 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[مشهد]: نشر مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11661365
مباني مهندسي فرآيند در صنايع غذايي
نویسنده:
جعفري، مهدي، ‎1354 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
گرگان: مختومقلي فراغي: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11664799
مجموعه خلاصه مقالات ارائه شده در هجدهمين  کنگره‌ي ملي علوم و صنايع غذايي ايران ‎۲۴ و ‎۲۵ مهرماه ‎۱۳۸۷، پارک علم و فناوري خراسان، پژوهشکده علوم و صنايع غذايي خراسان رضوي
نویسنده:
کنگره‌ي ملي علوم و صنايع غذايي ايران
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: پارک علم و فناوري خراسان، پژوهشکده‌ي علوم صنايع غذايي خراسان رضوي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11660932
روش‌هاي علمي تعيين و ارزيابي عمر قفسه‌اي (Shelf - Life) [شلف ـ لايف] مواد غذايي
نویسنده:
شاه‌بنده، محمدرضا، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11657651
مجموعه گزينه‌هاي برتر صنايع غذايي
نویسنده:
شمس، اقدس، ‎1327 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: پيام علم و فن: علوم معروف: مشق شب,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11645280
  • تعداد رکورد ها : 182

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,253,487

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .