کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 30
بررسی رفتار و ترجیح مصرف کنندگان محصولات لبنی شهرستان ساری بر اساس ساختار آشیانه ای
نویسنده:
مجاوریان, مجتبی
زبان :
فارسی
نوع منبع :
مقاله الکترونیکی
تعداد صفحات:
22
منابع دیجیتالی :
بررسی اقتصادی تولید شیر در ایران (مطالعه موردی استان خراسان)
نویسنده:
كاظمنژاد, مهدي
وضعیت نشر الکترونیکی :
زابل: کارشناسی ارشد (دانشگاه زابل، دانشکده کشاورزی): 1383,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
پایان نامه های الکترونیکی
تعداد صفحات:
127
منابع دیجیتالی :
برآورد ثبت زنجيره‌ي تامين‌کنندگان در تکنيک توليد لبنيات
نویسنده:
قرباني ارات‌بني، ابوذر، ‎1365 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: ويهان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111212850
کنترل کيفيت و تفسير آزمون‌هاي شير خام
نویسنده:
دبيريان، شهريار، ‎1342 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نشر ثاني,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22229484
اثر تطویر المنتجات علی اتجاهات مستهلکی منتجات الالبان
نویسنده:
حلاق , سامر ولید
وضعیت نشر الکترونیکی :
اردن: ماجستیر(جامعه الشرق الاوسط تخصص المناهج و طرق التدریس قسم الاداره و المناهج کلیه العلوم الاداریه و المالیه)؛ 2008,
زبان :
عربی
نوع منبع :
پایان نامه
تعداد صفحات:
123
منابع دیجیتالی :
خلاصه مقالات اولين همايش فرآورده‌هاي لبني در استان خراسان
نویسنده:
همايش فرآورده‌هاي لبني در استان خراسان
وضعیت نشر الکترونیکی :
نخست,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111121475
فرآوري و مديريت کيفيت شير
نویسنده:
ديث، اچ. سي
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111143497
صنايع لبني ‎۲: مطابق با سرفصل وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
نویسنده:
آقاجاني، عبدالرضا، ‎1363 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: تحقيقات آموزش کشاورزي و منابع طبيعي (تاک),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
21213692
صنعت شير
عنوان :
نویسنده:
فرهنودي، فرهاد، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شباهنگ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11913488
منابع دیجیتالی :
روش نگهداري و تهيه شير، ماست و پنير در منزل
نویسنده:
ايران. وزارت جهاد کشاورزي. سازمان جهاد کشاورزي خراسان. گروه صنايع غذايي
وضعیت نشر الکترونیکی :
خراسان: سازمان جهان کشاورزي خراسان، معاونت امور دام,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11794877
  • تعداد رکورد ها : 30

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,176,105

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .