کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
کاربرد هيدروکلودئيدها در صنايع غذايي و صنايع ديگر
نویسنده:
يارمند، محمد سعيد، ‎1337 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
22129896
غذاهاي تخميري با تاکيد بر عملکرد پروبيوتيک‌ها و پري‌بيوتيک‌ها
نویسنده:
هاشمي روان، مهناز، ‎1352 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانش‌پرور,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111129949
کاربرد سير از چاشني تا خواص ضدباکتريايي
نویسنده:
هاشمي روان، مهناز، ‎1352 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: قاين,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111127747
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,218,672

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .