کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
کاربرد امواج الکترومغناطيسي و مکانيکي در مواد غذايي
نویسنده:
فرهمندفر، رضا، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: صحرا شرق,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111164386
مباني جامع ميکروبيولوژي صنايع غذايي
نویسنده:
فرهمندفر، رضا، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: صحرا شرق,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11925248
فرآوري نوين مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: تحقيقات آموزش کشاورزي و منابع طبيعي (تاک),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11907829
رياضيات جامع صنايع غذايي
نویسنده:
فرهمندفر، رضا، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: صحرا: مرنديز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11782809
رياضيات جامع صنايع غذايي
نویسنده:
فرهمندفر، رضا، ‎1362 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: صحرا: مرنديز,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11782809
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,234,090

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .