کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 4
مقدمه‌اي بر بيوتکنولوژي مواد غذايي
نویسنده:
دانشگاه فردوسي مشهد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: داذنشگاه فردوسي (مشهد),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11466055
اصول رعايت بهداشت در واحدهاي صنايع غذايي
نویسنده:
ضياءالحق، حميد، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 373/6‎ /م‎6‎الف‎6
مقدمه اي بر ميکروبيولوژي صنعتي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
200169
دانش و تکنولوژي ماست
نویسنده:
جهاد دانشگاهي مشهد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: جهاد دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11430680
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 4

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,972,943

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .