کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
تکنولوژي روغن و چربي‌هاي خوراکي
نویسنده:
صفري، محمد، ‎1332ـ
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: موسسه انتشارات دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11498644
مباني بيوشيمي کشاورزي ويژه دانشجويان رشته‌هاي دانشکده کشاورزي
نویسنده:
صفري، محمد، ‎1332ـ
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2290200
مباني فيزيکو ـ شيميايي نگهداري مواد غذايي
نویسنده:
صفري، محمد، ‎1332ـ
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3944093
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,357,511

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .