کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 2
ميکروبيولوژي مواد غذايي (آدامز)
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2291790
بررسی تاثیر روشهای مختلف نمک‌زنی و خشک کردن روی خصوصیات ماهی پوزانک (شگ ماهی دریای خزر)
نویسنده:
نصيري محلاتي, مهدي
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: کارشناسی ارشد (دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی) ؛1389.,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
پایان نامه های الکترونیکی
تعداد صفحات:
82
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 2

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,599,512

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .