کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
پروبيوتيکها در شير و فرآورده‌هاي آن
نویسنده:
کوشکي، محمدرضا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11454719
فناوريهاي نوين در صنايع شير
نویسنده:
سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران,
زبان :
فارسی
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
179531
تکنولوژي شير، گوشت و تخم مرغ
نویسنده:
کوشکي، محمدرضا، ‎1334 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: سروا: آواي مسيح,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11538945
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,200,374

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .