کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 8
چربيها و روغنهاي سرخ کردني و تکنولوژي سرخ کردن
نویسنده:
مالک، فرشته، ‎1324 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
7432648
روغن زيتون (شيمي و فناوري)
نویسنده:
مالک، فرشته، ‎1324 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11407950
چربي‌ها و روغن‌هاي نباتي خوراکي: ويژگي‌ها و فرآوري
نویسنده:
هوي، يو، ‎1940 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: فرهنگ و قلم,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
476348
دانه‌هاي روغني و روغن‌هاي نباتي: ويژگي‌ها و فرآوري
نویسنده:
مالک، فرشته، ‎1324 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11601611
چربيها و روغنهاي سرخ کردني و تکنولوژي سرخ کردن
نویسنده:
مالک، فرشته، ‎1324 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرز دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
7432648
روغن زيتون (شيمي و فناوري)
نویسنده:
مالک، فرشته، ‎1324 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: مرکز نشر دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11407950
چربي‌ها و روغن‌هاي نباتي خوراکي: ويژگي‌ها و فرآوري
نویسنده:
هوي، يو، ‎1940 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: فرهنگ و قلم,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
476348
دانه‌هاي روغني و روغن‌هاي نباتي: ويژگي‌ها و فرآوري
نویسنده:
مالک، فرشته، ‎1324 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: انتشارات آموزش و ترويج کشاورزي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11601611
  • تعداد رکورد ها : 8

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,176,105

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .