کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 7
اصول و مباني  HACCP  [اچ. اي. سي. سي. پي]
نویسنده:
ملک‌زاده، غلامرضا، ‎1338 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: نما؛ جهان فردا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TX‎ 531‎ /م‎84‎الف‎6 1384
راهنماي مکملهاي غذايي: توصيه‌هايي براي بهبود تغذيه درماني
نویسنده:
نگهبان، حميدرضا، ‎1352 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: شرکت به‌نشر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11283950
آنزيمها در صنايع غذايي
نویسنده:
شهيدي، فخري، ‎1335 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2335392
مهندسي صنايع غذايي کاربردي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
452927
توسعه و توليد ماست و ساير فرآورده‌هاي لبني فراسودمند
نویسنده:
قدس روحاني، محسن، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111104024
راهنماي مکملهاي غذايي: توصيه‌هايي براي بهبود تغذيه درماني
نویسنده:
نگهبان، حميدرضا، ‎1352 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: شرکت به‌نشر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11283950
مهندسي صنايع غذايي کاربردي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2080521
  • تعداد رکورد ها : 7

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,200,374

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .