کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 7
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3
اصول خشک کردن مواد غذايي و محصولات کشاورزي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 371/5‎ ت‎9‎خ‎5 1385
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش دوم
خشک کردن مواد غذايي، اصول و روشها
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
319139
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
نشر مرسا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
452460
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ویرایش:
ويرايش ‎3
تشريح مسائل انتقال حرارت
نویسنده:
هولمن، جک فيليپ، ‎1943 - م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نما: جهان فردا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
4261906
  • تعداد رکورد ها : 7

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,161,874

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .