کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 9
تکنولوژي فرآوري ميوه‌هاي خشک و کنترل کيفيت آنها
نویسنده:
زمردي، شهين، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
اروميه: جهاد دانشگاهي، واحد آذربايجان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11452777
اصول خشک کردن مواد غذايي و محصولات کشاورزي
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 371/5‎ ت‎9‎خ‎5 1385
روشهاي خشک کردن مواد غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي (مشهد),
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎ 371/5‎ /ب‎4‎ر‎9 1383
خشک کردن مواد غذايي، اصول و روشها
نویسنده:
توکلي‌پور، حميد، ‎1345 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: آييژ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
319139
خشک کردن مواد غذايي در منزل براي همه
وضعیت نشر الکترونیکی :
بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
559217
منابع، کاربردها و روشهاي استحصال و خشک کردن نشاسته
نویسنده:
اتکا. مرکز تحقيقات و توسعه
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: اتکا، مرکز تحقيقات و توسعه,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
111101161
خشک کردن مواد غذايي در منزل براي همه
وضعیت نشر الکترونیکی :
بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2272298
روشهاي خشک کردن ميوه‌ها و سبزيجات
نویسنده:
ميرزايي، سميه
وضعیت نشر الکترونیکی :
کرمانشاه: طاق بستان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11636467
فن‌آوري خشکبار: اصول و روش‌هاي خشک کردن، خشک کردن صنعتي ميوه‌ها و سبزي‌ها ...
نویسنده:
مقصودي، شهرام، ‎1353 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: علم کشاورزي ايران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
MadrakNo:
  • تعداد رکورد ها : 9

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,967,071

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .