کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
ايجاد و اجراي حصپ در صنايع غذايي(HACCP )
نویسنده:
شويک‌لو، غلامرضا، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
23870
راهنماي توليد خمير و فراورده‌هاي خميري ماهي
نویسنده:
شويک‌لو، غلامرضا، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2198588
ايجاد و اجراي حصپ در صنايع غذايي(HACCP )
نویسنده:
شويک‌لو، غلامرضا، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
[تهران]: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
23870
راهنماي توليد خمير و فراورده‌هاي خميري ماهي
نویسنده:
شويک‌لو، غلامرضا، ‎1347 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: نقش مهر,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2198588
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,228,591

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .