کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 3
روشهاي بهتر در توليد، بهداشت در صنايع غذايي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
543231
مديريت کيفي فراگير در صنايع غذايي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
996157
نقش تحقيق و توسعه در صنايع غذايي
نویسنده:
فلاحي، مسعود، ‎1328 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: بارثاوا,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
543237
  • تعداد رکورد ها : 3

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,599,512

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .