کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 6
ارزش غذايي شير و فرآورده‌هاي آن
نویسنده:
فرهنودي، فرهاد، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شرکت سهامي صنايع شير ايران (پگاه)؛ اسرار دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
2336842
فن‌آوري توليد پنير
نویسنده:
فرهنودي، فرهاد، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شرکت سهامي صنايع شير ايران: اسرار دانش,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
2335333
کاربرد فراپالايش (اولترافيلتراسيون) UF در صنايع لبني
نویسنده:
عبدالسلام، محمد، 1926 - ‎1996م.
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شرکت تعاوني کارخانجات شير پاستوريزه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11212222
اصول احياء قلبي ريوي پايه و پيشرفته: بحثي اساسي از مراقبتهاي ويژه
نویسنده:
الياسي، هدايت الله
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: آستان قدس رضوي، موسسه چاپ و انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
234296
صنعت شير
عنوان :
نویسنده:
فرهنودي، فرهاد، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: شباهنگ,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11913488
منابع دیجیتالی :
اصول احياء قلبي ريوي پايه و پيشرفته: بحثي اساسي از مراقبتهاي ويژه
نویسنده:
فرهنودي، فرهاد، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: آستان قدس رضوي، موسسه چاپ و انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
234296
  • تعداد رکورد ها : 6

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,248,754

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .