کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
خواص بيوفيزيکي محصولات کشاورزي و مواد غذايي
نویسنده:
دانشگاه فردوسي مشهد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11389297
دانش و تکنولوژي ماست
نویسنده:
جهاد دانشگاهي مشهد
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: جهاد دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
11430680
منابع دیجیتالی :
فرآورده‌هاي غذايي سويا
نویسنده:
مظاهري تهراني، ناصر، ‎1309ـ
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: جهاد دانشگاهي,
نوع منبع :
کتاب چاپی
موضوع :
شماره ثبت:
543462
مباني مهندسي فرآيند غذايي
نویسنده:
رضوي، محمدعلي، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11667552
مالت: (تکنولوژي توليد، کاربردها و کنترل کيفيت)
نویسنده:
رضوي، محمدعلي، ‎1336 -
وضعیت نشر الکترونیکی :
گرگان: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
TP‎587‎ /م‎7‎م‎2 1389
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

193,972,943

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .