کتابخانه دیجیتـــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

جستجو
  برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند "تاریخ ایران"
انتخاب همه   
  • تعداد رکورد ها : 5
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، موسسه چاپ و انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3971535
درآمدي بر مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، موسسه چاپ و انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
556452
مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
هلدمان، دنيس
وضعیت نشر الکترونیکی :
تهران: دانشکده فني دانشگاه تهران,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
446326
مقدمه‌اي بر اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
11582346
اصول مهندسي صنايع غذايي
نویسنده:
مرتضوي، علي، ‎1316-
وضعیت نشر الکترونیکی :
مشهد: دانشگاه فردوسي مشهد، موسسه چاپ و انتشارات,
نوع منبع :
کتاب چاپی
شماره ثبت:
3971535
  • تعداد رکورد ها : 5

تعداد کل فراداده ها

0

تعداد منبع دیجیتال

194,234,090

logo-samandehi
کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

کتابخانه دیجیتــــــــال آستان قدس رضوی

Digital Library of Astan-e Quds-e Razavi

digital.aqr.ir

کلیه حقوق این سایت مربوط به آستان قدس رضوی می باشد .